SmartR SummertouR!

SmartR gaat ook in 2018 weer op SummertouR !

Met de SmartR SummertouR komen wij kosteloos en vrijblijvend naar jou en jouw collega's toe om onze kennis te delen. Dit doen wij aan de hand van inspirerende en vooral leuke kennissessies! Wij vinden het leuk om kennis te delen en met jou in gesprek te gaan over jullie eigen specifieke situatie en ambities.


De volgende onderwerpen nemen wij in onze koffers mee: 

Resultaatgericht onderhoud (RGO)

De trend in onderhoudsland! SmartR begeleidt diverse corporaties inmiddels met de implementatie er van. Maar wat is RGO nou precies? En wat betekent dit voor mijn organisatie, mijn leveranciers en mijn huurders? Wat zijn de resultaten? En wat zijn de mooiste voorbeelden? Allemaal relevante vragen wanneer je als organisatie de switch gaat maken van een traditionele manier van dagelijks- of planmatig onderhoud naar resultaatgericht onderhoud.

Een koffer vol voorbeelden, inspiratie en praktische tips! Wij helpen jou op weg met bewustwording maar geven ook concrete handvatten om daadwerkelijk met RGO te kunnen beginnen. Meld je aan voor één van de data en wij verrijken jouw zomer met inspiratie op het gebied van RGO.

Digitalisering

SmartR inspireert en confronteert u met een schets van de huidige digitale maatschappij, de rol van de corporatie hierin én het effect op uw huurder. Onder andere: In welke ontwikkelingen ga ik mee en welke laat ik links liggen? Waar blijft het persoonlijke contact? Hoe geef je leiding in een digitale wereld?  We zoomen in op aansprekende en relevante ontwikkelingen en vertalen deze naar wat dat betekent voor de digitale corporatie. Een levendige sessie waarin u wij u gaan prikkelen en plagen.

Digitaal is een commodity! Niets doen is geen optie! De stap naar de digitale toekomst is ingezet, maar waar haken jullie aan? En wat willen jullie er mee bereiken? Wat vraagt het van de organisatie?

SmartR opereert dagelijks in de digitalisering van dienstverlening, processen en organisaties. Onze koffer zit vol met voorbeelden en inspiratie van binnen en buiten de sector. We delen succesvolle practices, onze benchmark klantportalen en hebben veel tips en trucs om de digitale toekomst in te gaan.

Wij gaan tijdens de kennissessie met jullie in gesprek om te inspireren en te confronteren en de route naar digitale volwassenheid samen te schetsen. 


Wil je geïnspireerd worden en zijn jij en jouw collega’s geïnteresseerd in één of meerdere kennissessies lees dan verder voor alle praktische informatie en meld je nu aan!

Nadat je hieronder je voorkeursdatum en kennissessie hebt geselecteerd nemen wij contact met je op om de sessie nader af te stemmen. SmartR gaat met lol, lef en een koffer vol kennis en ervaring op SummertouR om samen met jou van iedere kennissessie een succes te maken. Wij komen naar je toe!

Waar: wij komen naar je toe

Duur: iedere kennissessie duurt ongeveer 3 uur

Beschikbaarheid:

 

Welke maand heeft je voorkeur voor welke sessie? Uiteraard kun je je voor beide sessies inschrijven!
Digitalisering RGO