Summertour2019 | SmartR

Summertour2019

SmartR Summertour

De koffers zijn gepakt voor de SmartR Summertour. Deze zomer komen we jullie weer geheel kosteloos en vrijblijvend op locatie inspireren. In onze koffers nemen wij dit jaar de volgende onderwerpen mee:

  • Dagelijks onderhoud – ultiem efficiënt georganiseerd!
  • De datagestuurde woningcorporatie
  • Resultaatgericht Onderhoud (RGO)
  • De digitale woningcorporatie

Dat alles in een gezellige zomerse setting. Heeft u uw keus al gemaakt? Scrol dan snel naar beneden, vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Toch wat meer informatie over de onderwerpen? Lees dan snel verder.

Dagelijks onderhoud – ultiem efficiënt georganiseerd!

Veel handmatige en administratieve handelingen? Integraal en optimaal kunnen plannen voor eigen vaklieden en/of externe vaklieden? Workarounds? Huurders die geen inzicht hebben in de status van een onderhoudsverzoek? Dat zijn maar zo een aantal knelpunten die wij tegenkomen als we een analyse maken van het dagelijks onderhoud. Onze jarenlange ervaring in combinatie met de moderne oplossingen hebben geleid tot een schets, waarin het ultieme proces rondom het reparatie- en mutatieonderhoud wordt geschetst. Het gaat over de optimale samenhang tussen beleid, samenwerkingsvorm, proces, digitalisering en tooling. Over hoe wij dat ultiem zien inspireren wij u graag.

De datagestuurde woningcorporatie

Woningcorporaties acteren op een kruispunt van diverse datastromen. Maar maken zij hier wel effectief gebruik van? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Hoe kan zij haar eigen data inzetten en hoe kan zij gebruik maken van data van derden? Wij stellen o.a. Coolblue als voorbeeld en inspireren u graag op het gebied van datasturing voor corporaties.

Resultaatgericht Onderhoud (RGO)

De trend in onderhoudsland! Maar wat is RGO nou precies? En wat betekent dit voor mijn organisatie, leveranciers en huurders? Wij helpen je op weg met bewustwording maar geven ook concrete handvatten om daadwerkelijk met RGO te kunnen beginnen. Een basisverkenning waarbij definitie, verschijningsvormen en succesvolle voorbeelden elders worden ingebracht ter inspiratie.

De digitale woningcorporatie

SmartR inspireert en confronteert je met een schets van de huidige digitale maatschappij, de rol van de corporatie hierin én het effect op de huurder. We zoomen in op aansprekende en relevante ontwikkelingen en vertalen deze naar wat dat betekent voor de digitale corporatie. Vele succesvolle voorbeelden van buiten de sector, maar ook van mooie toepassingen in de sector passeren de revue. Gebaseerd op ervaringen die wij elke dag weer op doen! Al jarenlang is deze sessie een succes!

Laat je inspireren en vul het formulier in.