Woonstichting St. Joseph erg positief over SmartR | SmartR

Woonstichting St. Joseph erg positief over SmartR

18 uur geleden

Afgelopen maanden heeft SmartR haar kennis en kunde op het gebied van zaakgericht werken (ZGW) ingezet bij Woonstichting St. Joseph. We hebben op een erg prettige manier samengewerkt met deze corporatie. En dat was wederzijds!  Gerard Clercx van Woonstichting St. Joseph in Boxtel aan het woord:...

“Woonstichting St. Joseph in Boxtel heeft ervoor gekozen om het zaakgericht werken gefaseerd op te pakken. Hierover zijn afspraken gemaakt met Itris.

Itris heeft de implementatie van het zaakgericht werken overgelaten aan SmartR.

De eerste kennismaking met SmartR was positief. Twee super enthousiaste en gemotiveerde mensen aan tafel. Rico (directeur/eigenaar) en Gerrit-Jan (business consultant) vertelde enthousiast op welke manier het zaakgericht werken een toevoeging voor St. Joseph zou kunnen zijn. Het was hun insteek om een eerste kleine zaak samen met medewerkers van St. Joseph op te zetten. Na het maken van een planning zijn we met elkaar gestart. Gerrit-Jan heeft, op basis van een inventarisatie bij de kerngebruikers, een eerste opzet van de zaak gemaakt. Deze is met de medewerkers besproken en naar aanleiding daarvan zijn wat kleine aanpassingen in de zaak gemaakt.

Om het zaakgericht werken goed te laten landen heeft SmartR een presentatie verzorgd over het zaakgericht werken en daarna de gebouwde zaak uitgelegd aan het voltallige personeel.

Op dit moment doen we ervaringen op met deze eerste zaak en bekijken we welke zaken we nog meer willen gaan inzetten.

De opgedane ervaringen met SmartR zijn goed en zodra we zover zijn dat we de volgende zaak gaan oppakken zullen we dat zeker weer met SmartR doen.”

Vorige Volgende