SmartR | SmartR

Samen met Rianne de sprong in het diepe gemaakt

06 april 2017

Mijande Wonen moest na de reorganisatie een flinke slag maken door slimmer te gaan werken. Het ‘zaakgericht werken’ was op dat moment nog vrij nieuw en voor ons onbekend gebied. Wel zag ik de voordelen, dus wilde de sprong in het diepe graag nemen. 

Maar wat is nou fijner dan in het diepe springen samen met een adviseur die goed is in datgene waar je zelf niet zoveel verstand van hebt? Samen met Rianne van SmartR ben ik gesprongen.

Door de ICT kennis van Rianne te combineren met mijn kennis over de processen en de manier waarop we ze willen vormgeven, vormden we een daadkrachtig duo. Er werd goed uitgevraagd hoe de organisatie zou gaan reageren op de verbeteringen. Op basis hiervan hebben we samen een strakke aanpak bedacht voor de implementatie.

Het advies van SmartR om eerst intern met de verbeterde processen te gaan werken, hebben we ter harte genomen. Hierdoor kunnen we de werkwijze eigen maken en het door-en-door testen voordat we van onze klant gaan vragen om bepaalde zaken digitaal te doen. Je kunt het richting de klant immers maar één keer goed doen om ze aan je te binden.

Het resultaat is dat we samen een aantal zaken hebben ingericht en dit jaar zeker nog  meer zaken samen gaan aanpakken om op deze manier onze medewerkers te ondersteunen en slimmer te werken :-).

Vorige Volgende