Referenties | SmartR

Referenties

Filter berichten

Co-Creatie

Op de vraag wat het voordeel is van deze co-creatie, vertelt Hendrik Jan: “Als je met alle ketenpartijen aan zo’n project werkt, heerst er een echt ‘een voor allen en allen voor een’ mentaliteit. SmartR – en in het bijzonder projectleider Joyce van Oostveen – heeft ons daarbij enorm geholpen. Niet alleen door als projectleider alle neuzen dezelfde kant op te zetten, maar ook door met iedereen in gesprek te gaan en te kijken hoe iedereens wensen konden worden meegenomen. Eventuele problemen werden daarom niet toebedeeld aan één van de partijen die gemoeid is bij de KOVRA.

Lees meer

Constructieve samenwerking!

Na implementatie van het huurdersportaal, het KSC, een nieuwe website met daaraan gekoppelde kennisbank startte Beter Wonen samen met SmartR  de ontwikkeling van zaken. Dit totale project had als doel onze huurder 24/7 dienstverlening te kunnen bieden door middel van digitale klantprocessen.

Beter Wonen koos voor SmartR vanwege hun ervaring en expertise met het ontwikkelen en bouwen van zaken. Door positieve recensies van collega corporaties en van de leverancier van het zaaksysteem Itris waren wij overtuigd van een juiste keuze bij het inschakelen van SmartR.


Lees meer

SmartR zet zaken in beweging

Wij hebben met elkaar gezegd dat wij slimmer en efficiënter willen werken. Door onszelf en onze manier van werken een spiegel voor te houden. Zodat wij onze hoge kwaliteit van dienstverlening, toekomstgericht, kunnen blijven bieden aan onze huurders, woningzoekenden en andere belanghebbenden. Aan enthousiasme ontbrak het nooit bij ons, aan overzicht en tijd wel. Professionaliseren en veranderen doe je er niet zomaar even bij. Daarom hebben wij SmartR gevraagd om ons te helpen.

Lees meer

Woonstichting St. Joseph erg positief over SmartR

Afgelopen maanden heeft SmartR haar kennis en kunde op het gebied van zaakgericht werken (ZGW) ingezet bij Woonstichting St. Joseph. We hebben op een erg prettige manier samengewerkt met deze corporatie. En dat was wederzijds!  Gerard Clercx van Woonstichting St. Joseph in Boxtel aan het woord:...

Lees meer

Goede en plezierige samenwerking met SmartR

Reden om in zee te gaan met SmartR en zaakgericht werken was de expertise die zij hebben en de eerste prettige contacten die wij met ze hebben opgedaan. Tijdens de uitvoering, bij vragen en onduidelijkheden waren de lijntjes met Gerrit Jan van SmartR lekker kort, zodat er snel en adequate gehandeld (lees: aangepast) kon worden. 

Lees meer

Samen met Rianne de sprong in het diepe gemaakt

Wat is nou fijner dan in het diepe springen samen met een adviseur die goed is in datgene waar je zelf niet zoveel verstand van hebt? Samen met Rianne van SmartR ben ik gesprongen.

Lees meer

Dank je wel Jerry!

Dudok Wonen had tijdens de afgelopen zomermaanden acuut capaciteit nodig op de afdeling informatiemanagement en we zochten snel beschikbare functionele ondersteuning.

Lees meer

Overzicht, integraliteit en actuele kennis

"Dat zijn de drie redenen waarom wij voor SmartR gekozen hebben."

Lees meer

Erg geschikt als adviseur

"Hij is analytisch, maar weet ook met beperkte informatie een bevredigende oplossing voor een probleem te vinden."

Lees meer