Over SmartR | SmartR

Over SmartR

In het speelveld van mensen, processen en systemen opereren wij dagelijks. SmartR is een businesspartner die organisaties verder helpt op het gebied van slimmer organiseren. Ondersteuning bij het bepalen en/of bereiken van ambities en doelen. Operationaliseren van strategie en beleid en het creëren van een slimme organisatie zit ons in het bloed. Optimaal digitaal en menselijk kapitaal zijn prominente speerpunten in het slimmer organiseren. Organisaties die ambitie hebben om slimmer te organiseren en juist structureel willen verbeteren zijn bij SmartR aan het juiste adres. Vanuit uw eigen visie ondersteunen wij u om uw ambities te realiseren. Wij brengen een gezonde dosis implementatiekracht mee!

We zijn ontstaan vanuit de corporatiesector en zijn daar nu volop in actie. Onze aanpak combineren wij met onze kernwaarden: ambitie, lol, lef en resultaat! We zijn een divers team met brede kennis en competenties. Wat ons bindt is de gezamenlijke ambitie om écht het verschil te maken. We denken mee en pakken aan! We houden niet op bij adviseren maar werken mee aan het resultaat en staan daar voor in. Wij leveren implementatiekracht op alle niveaus. Wij worden door onze opdrachtgevers gewaardeerd om onze kennis en aanpak.   

Waar geloven we in?

Wij geloven in slanke en wendbare organisaties, die zichzelf continu slimmer organiseren om hun klanten optimaal te bedienen.

Hoe doen we dat?

Met de bewezen BeSmart-aanpak maken we van uw bedrijfsvoering de succesfactor.

Wat doen we?

We combineren een concrete aanpak met diensten op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Ontmoet het team

Rico Leemreijze

Als oprichter van SmartR leg ik mijn hart en kleur in SmartR. Met veel lol duik ik dagelijks in een grote diversiteit aan vraagstukken. Door mijn luisterende en analyserende houding help ik organisaties bij de ontwikkeling en realisatie van de visie en ambities. Bijvoorbeeld door creatief innovaties op het gebied van ‘slimmer organiseren’ toe te passen. Met een groot inlevingsvermogen neem ik de regie in handen, met verantwoordelijkheid voor het beoogde resultaat. Daarnaast ben ik ook trotse vader van twee mooie meiden en heb een rijk sociaal leven. Een energiek en dynamisch leven waarin ik elk moment van de dag bezig ben met slimmer organiseren; kom maar op!

Ervaring

Inlevend, empathisch

Creatief

Humor

Analyserend

Doortastend

Pragmatisch

Remon Lieverdink

Ik help klanten met advies, implementaties en projectbegeleiding om de bedrijfsvoering zo slim mogelijk in te richten. Dagelijks werk ik op het snijvlak van organisatie en ICT en spreek beide talen. Met als grote uitdaging: het bewaken van de balans tussen de opgaven in het hier en nu, en de behoeften en ontwikkelingen op de langere termijn.

Ervaring

Analytisch

Scherp

Daadkrachtig

Overview

Resultaatgericht

ICT & bedrijfskundige bagage

Joyce van Oostveen

Ik ben een goedlachse business-consultant en pak elk project met groot enthousiasme op. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste balans tussen harde en zachte pijlers, oftewel processen en systemen versus menselijk kapitaal, in ieder project van essentieel belang is voor succes! Ik herken operationele verbanden en werkprocessen snel en heb een groot empathisch vermogen.

Ervaring

Analytisch

Veerkrachtig

Organisatiesensitief

Kwaliteitsgericht

Creatief

Ambitieus

Jerry Moorrees

Ik zou mijzelf willen omschrijven als een dienstbare en servicegerichte consultant, die proactief advies geeft op functioneel en technisch vlak. Als functioneel consultant analyseer ik zaken om secundaire en primaire processen te optimaliseren en op niveau te houden of te verhogen. Ik ben van nature een relaxt persoon die graag samenwerkt: een echte teamplayer!

Ervaring

Enthousiasme

Projectmatig werken

Doorzettingsvermogen

Uitdagingen

Teamwork

Samenwerken

Plezier

Rianne Nijhuis

Ik ben een flexibele en resultaatgerichte business consultant met ervaring binnen de corporatiesector en IT. Als consultant bij SmartR werk ik aan projecten met effect. Ik ben voortdurend bedachtzaam op hoe werkwijzen in organisaties efficiënter en slimmer ingericht kunnen worden. Ook niet onbelangrijk: ik beschik over een hoop enthousiasme en heb nooit een ochtendhumeur!

Ervaring

Gedreven

Resultaatgericht

Commitment

Enthousiast

Initiatiefrijk

Flexibel

Gerrit Jan Dekker

Gedreven, loyaal en servicegericht zijn woorden die mij goed omschrijven. Als teamplayer houd ik niet alleen rekening met de belangen van de klant, maar ook met die van mijn collega’s. Mensen ervaren mij als makkelijk in de omgang. Mijn ervaring als consultant en affiniteit met IT stelt mij in staat om snel en kwalitatief resultaat te leveren waar de klant om heeft gevraagd.

Ervaring

Resultaatgericht

Teamplayer

Flexibel

Analytisch

Probleemoplosser

Odwin Rensen

Ik ben een veelzijdig iemand met diverse interesses. In mijn werkzaamheden hou ik van dynamiek en afwisseling. Het contact met mensen is voor mij onmisbaar in mijn werk en vind het fijn om samen met anderen in overleg te treden, te sparren en nieuwe ideeën/oplossingen te bedenken. Structuur aanbrengen en analytisch denken is iets dat mij van nature goed afgaat. Klantgericht zijn, staat bij mij hoog in het vaandel, want daar gaat het tenslotte om: de klant.

Ervaring

Creativiteit

Analytisch

Klantgericht

Tom Haarman

Vol enthousiasme help ik organisaties om zichzelf slim in te richten. Als Business consultant ben ik altijd en overal op zoek naar kansen en nieuwe ideeën om de effectiviteit van organisaties te verbeteren. Ik ben direct, eerlijk, conceptmatig sterk en klantgericht. De beste ideeën komen vanuit een bedrijf zelf. Mijn kracht is organisaties te helpen die goede ideeën te vertalen naar concrete verbeteringen.

Ervaring

Conceptueel denken

Directheid

Klantgericht

Gedreven

Enthousiast

Priscilla van de Vlag

Je kan mij omschrijven als een enthousiaste en energieke consultant, waarvoor niet snel iets te gek is. Door mijn nieuwsgierigheid ga ik op zoek naar het verhaal achter de vraag en de beste oplossing. Ik functioneer het best in een team waar ik de verbindende factor kan zijn tussen de mensen, processen en systemen. Ik motiveer graag anderen om samen tot een goed eindresultaat te komen.

Ervaring

Inlevingsvermogen

Eerlijkheid

Samenwerken

Doorzettingsvermogen

IJverig

Nicolette ten Broeke

Als business consultant met ervaring in de corporatiebranche houd ik van aanpakken en actie. Ik help organisaties om hun ambities waar te maken en doe dat met veel enthousiasme. Ik ben nieuwsgierig, betrokken en klantgericht.

Niet alleen inzetten op het proces of het systeem, maar ook op de organisatie en haar mensen zorgt voor een succesvol resultaat.

Ervaring

Besluitvaardig

Analytisch

Empathisch

Betrokken

Samenwerken

Marco van Delden

Ik zou mijzelf omschrijven als een rustige en klantgerichte consultant die het doel niet uit het oog verliest. Is het niet mooi om verschillende mensen te verbinden om een gemeenschappelijk doel te bereiken? Dit is mijn streven waarbij natuurlijk de klant centraal staat. Denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen door mensen te stimuleren en te motiveren. Mijn ervaring in de corporatie wereld zal hier zeker bij helpen.

Ervaring

Enthousiasme

Betrouwbaarheid

Empathie

Mark Ribbers

Bij SmartR hou ik mij bezig met het ontwikkelen en realiseren van de marketing- en salesstrategie en onze commerciële doelstellingen. Als bevlogen commerciële duizendpoot beheers ik het gehele proces van online en offline marketingactiviteiten tot het sluiten van de opdracht. Met mijn positieve instelling ben ik altijd op zoek naar de situatie die het maximale rendement oplevert voor alle betrokken partijen. Bent u benieuwd wat SmartR voor uw organisatie kan betekenen, dan sta ik graag voor u klaar.

Ervaring

Ambitieus

Commercieel

Positief

Resultaatgericht

Samenwerken

Petra Sweep

Ik ben loyaal, betrouwbaar en leergierig. Ik kan goed luisteren waardoor ik gericht kan inspelen op de wensen van de klant. Ik doe dat door te starten met het begrijpen van de behoeften en verlangens van de mensen die ik help waarna ik samen met hen tot de beste oplossing probeer te komen.

Ervaring

loyaal

betrouwbaar

leergierig