Hulp uit onverwachte hoek | SmartR

Hulp uit onverwachte hoek

29 november 2018

Desiree van Gessel- van Os van SWB:

"De implementatie van ons nieuwe DMS systeem nadert. We hebben een leerzaam en intensief, maar zeker ook een gezellig traject met Jerry en Tom achter de rug.

Zij hebben ons prettig begeleid en gezorgd voor een goede voortgang. Tijdens de livegang van het nieuwe DMS systeem wilden we de collega’s een presentje geven om het leuk te introduceren. Het idee was er al, maar hoe krijgen we ons idee uitgewerkt? Tom gaf als tip zijn collega Smartie Edwin te bellen, omdat hij voor SmartR ook regelmatig leuke acties bedenkt. Er volgt een telefoontje.

We hebben een zeer prettig gesprek gehad. Hij had maar een paar woorden nodig en begreep gelijk wat ik bedoelde. Edwin dacht heel goed mee en kwam gelijk met voorbeelden. Na wat afstemming waren we er snel uit hoe het product er uit kwam te zien. Edwin schakelde zijn leverancier in en het eerste ontwerp was de volgende dag al klaar.

We zijn erg blij met het resultaat en zelfs sneller geleverd dan verwacht! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met SmartR."

Vorige Volgende