Day to day leadership | SmartR

Day to day leadership

05 juli 2019

Dagelijks leidinggeven is een voortdurende discipline van het navigeren tussen steeds wisselende gebeurtenissen, interacties van medewerkers en afleidingen. Waarbij een continue staat van alertheid van de leider wordt gevraagd. De projectleiders van SmartR worden hier dagelijks mee geconfronteerd.

Afgelopen week hebben de medewerkers van SmartR zich daarom drie dagen lang ondergedompeld in de trainingcourse Day to Day leadership. Daarin hebben wij geleerd diverse rollen en stijlen toe te passen in onze veelzijdige taak als leidinggevende. Door het toepassen van de juiste rollen en stijlen zijn de medewerkers in staat consistent en zichtbaar leiderschap te tonen.

In de sfeervolle ambiance van de Ernst Sillem Hoeve wist trainer Bjørna Rekers ons mee te nemen in de wereld van direct leadership. Kortom drie dagen waarin we veel hebben geleerd en als team zijn gegroeid. Rico en Remon, bedankt voor deze kans. Bjørna bedankt voor je prettige begeleiding en we kijken uit naar de volgende training in augustus.

Vorige Volgende