Nieuws | SmartR

Nieuws

Filter berichten

SmartR selfies

SmartR selfies! Nieuwe week, nieuwe werkvloer. Ook al zijn we allemaal aan het werk bij verschillende woningcorporaties, we delen de SmartR-spirit.

Lees meer

Corporatieplein 2019

Het Corporatieplein zit er weer op en wat was het gezellig. We hebben veel interessante gesprekken mogen voeren bij onze stand. Rico heeft nieuwe talenten bij zichzelf ontdekt als quizmaster.

Lees meer

Samenwerken in vertrouwen

Dat was de titel van de training course voor alle consultants van SmartR. Dagelijks werken wij samen in vertrouwen met opdrachtgevers, projectgroepen en met elkaar. Waar lopen we tegenaan? Waar zit jouw voorkeurshouding? Welke allergieën heb je? En hoe ga je daar effectief mee om?

Lees meer

Nieuwe ronde nieuwe kansen

De allerlaatste prijswinnaar van de Smartieautomaat heeft de prijs in ontvangst genomen. Wendy Dusee kan nog een week van de Smarties genieten voordat ze zelf op vakantie gaat. De automaat is op een bekende plek geplaatst. Medewerkers van de Woonveste hadden namelijk vorig jaar ook al het genoegen om zich een maand lang tegoed te mogen doen aan de Smarties.

Lees meer

Nieuwe stap in digitaliseren: Nieuwe Verhuur App

Onlangs lanceerde IJsseldal Wonen de Nieuwe Verhuur App (NVA). De webapplicatie is een nieuwe stap in het digitaliseren van de sleuteloverdracht aan een nieuwe huurder. Een mooi voorbeeld van slimmer werken.

Lees meer

Day to day leadership

Dagelijks leidinggeven is een voortdurende discipline van het navigeren tussen steeds wisselende gebeurtenissen, interacties van medewerkers en afleidingen. De projectleiders van SmartR worden hier dagelijks mee geconfronteerd. Afgelopen week hebben de medewerkers van SmartR zich daarom drie dagen lang ondergedompeld in de trainingcourse Day to Day leadership.

Lees meer

SmartR op het juiste spoor

De Customer Experience uitgelegd door onze collega Petra aan de hand van levendige voorbeelden bij de NS. Dat was de inhoud van onze maandelijkse personeelsbijeenkomst bij Boode in Bathmen. Laat u ook inspireren en lees verder.

Lees meer

Wat een plaatje!

De personeelsbijeenkomst van deze maand stond in het teken van een heuse fotoshoot en werd afgesloten met een gezellige barbecue bij Odwin in de tuin.

Lees meer

Niet één maar twee

Afgelopen week konden we niet één maar zelfs twee winnaars blij maken met de smartieautomaat. Ingrid Robbers en Nathalie Wayop namen de automaat samen in ontvangst. Samen met de collega’s van Woonwaard in Alkmaar kunnen ze een maand lang genieten van 15 kilo Smarties. Geniet ervan!

Lees meer