Nieuws

Filter berichten

De datagestuurde woningcorporatie

Big data en Data driven woningcorporaties zijn termen die we steeds vaker horen. Maar wat houdt dat nu precies in. Tijdens een drie kwartier durende kennissessie hebben Ramond Leenders en Rico Leemreijze de 45 aanwezige toehoorders meegenomen in de wereld van bigdata.

Lees meer

SmartR laat zich van zijn sportieve kant zien

De ambities lagen hoog voor de 14e IJsselloop in Deventer. Met drie collega’s hebben we deelgenomen aan de 10 km bedrijvenrun. Onderweg hebben lol gehad en lef getoond. De resultaten mogen er zijn. Als bedrijf hebben we een tijd gerealiseerd van 51:33 en we zijn er trots op. Rianne, Tom en Mark bedankt.

Lees meer

Laat u verrassen tijdens de Coporatiegids Live 2019

Voor alle deelnemers aan de kennissessie van SmartR ligt er een mooie verrassing klaar. Tijdens de sessie zullen Rico Leemreijze van SmartR en Ramond Leenders u inspireren over big data bij de woningcorporatie. Iedere deelnemer ontvangt tevens een voucher. Nieuwsgierig wat u met de voucher kunt? Schrijf je nu nog in voor onze kennissessie.

Lees meer

Met PCA alles volgens planning

Een goede planning is cruciaal. Dat geldt ook zeker voor woningcorporaties. PCA is een leverancier die het als een uitdaging ziet om voor organisaties de optimale planning te realiseren. Met hun oplossing Marlin kan zowel de capaciteit binnen de eigen organisatie als bij (onder)aannemers worden bevraagd.

Lees meer

De data gestuurde woningcorporatie

Woningcorporaties acteren op een kruispunt van diverse datastromen. Maar maken zij hier wel effectief gebruik van? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Hoe kan zij haar eigen data inzetten en hoe kan zij gebruik maken van data van derden?

Lees meer

Lekkers voor SCW in Tiel

Esmeralda onderbrak graag een vergadering om de Smartieautomaat in ontvangst te nemen. Gevuld met 15 kg Smarties kunnen de collega's van SCW de komende maand genieten van deze lekkernij. De automaat heeft dan ook een prominente plek in de kantine gekregen.

Lees meer

Ruben bedankt!

Dat was de reactie van de collega's bij Sociale Verhuurders Haaglanden (SVH) in Zoetermeer. Hoewel Ruben Henderiks inmiddels niet meer werkzaam is bij SVH heeft hij er wel voor gezorgd dat zijn collega's de Smartie automaat in ontvangst konden nemen.

Lees meer

Domesta gaat reparatieverzoekproces optimaliseren

Domesta zet stappen richting regisserend opdrachtgeverschap op het gebied van onderhoud en vastgoedontwikkeling. Op dit moment is er echter nog onvoldoende inzicht in de efficiency, krachten en knelpunten van het reparatieverzoekproces. Met behulp van een analyse en advies zal SmartR Domesta helpen dit inzicht te verkrijgen.

Lees meer

Tijd voor een kennismaking met NCCW

Onlangs zijn wij tijdens een opdracht bij Groen Wonen Vlist in contact gekomen met ERP leverancier NCCW. Om eens nader kennis met elkaar te maken hebben wij NCCW uitgenodigd om een presentatie te verzorgen tijdens onze maandelijkse personeelsbijeenkomst.

Lees meer