Nieuws | SmartR

Nieuws

Filter berichten

Wat een plaatje!

De personeelsbijeenkomst van deze maand stond in het teken van een heuse fotoshoot en werd afgesloten met een gezellige barbecue bij Odwin in de tuin.

Lees meer

Niet één maar twee

Afgelopen week konden we niet één maar zelfs twee winnaars blij maken met de smartieautomaat. Ingrid Robbers en Nathalie Wayop namen de automaat samen in ontvangst. Samen met de collega’s van Woonwaard in Alkmaar kunnen ze een maand lang genieten van 15 kilo Smarties. Geniet ervan!

Lees meer

De slimste onderneming van Deventer

Wanneer je bedrijfsnaam SmartR is dan mag je natuurlijk niet ontbreken bij het netwerkevent “de slimste onderneming van Deventer”. Na gezamenlijk de wedstrijd Den Bosch Go Ahead Eagles te hebben bekeken brak de strijd los in de Adelaarshorst.

Lees meer

Het kan maar zo gebeuren!

Dat je argeloos van stand naar stand slentert tijdens het Corporatieplein in Houten. Onderweg wat informatie opdoet, hier en daar wat goodies ontvangt en meedoet aan een prijsvraag. Om er vervolgens achter te komen dat je één van de gelukkige winnaars van de Smartie automaat gevuld met 15 kg Smarties bent.

Lees meer

SmartR gemist tijdens Corporatiegids Live?

Dat datasturing bij woningcorporaties een hot onderwerp is bleek wel tijdens onze kennissessie tijdens Corporatiegids Live vorige week. Met maar liefst 45 aanwezigen was de zaal helemaal vol. Kon u niet aanwezig zijn maar bent u wel geïnteresseerd in datasturing?

Lees meer

De datagestuurde woningcorporatie

Big data en Data driven woningcorporaties zijn termen die we steeds vaker horen. Maar wat houdt dat nu precies in. Tijdens een drie kwartier durende kennissessie hebben Ramond Leenders en Rico Leemreijze de 45 aanwezige toehoorders meegenomen in de wereld van bigdata.

Lees meer

SmartR laat zich van zijn sportieve kant zien

De ambities lagen hoog voor de 14e IJsselloop in Deventer. Met drie collega’s hebben we deelgenomen aan de 10 km bedrijvenrun. Onderweg hebben lol gehad en lef getoond. De resultaten mogen er zijn. Als bedrijf hebben we een tijd gerealiseerd van 51:33 en we zijn er trots op. Rianne, Tom en Mark bedankt.

Lees meer

Laat u verrassen tijdens de Coporatiegids Live 2019

Voor alle deelnemers aan de kennissessie van SmartR ligt er een mooie verrassing klaar. Tijdens de sessie zullen Rico Leemreijze van SmartR en Ramond Leenders u inspireren over big data bij de woningcorporatie. Iedere deelnemer ontvangt tevens een voucher. Nieuwsgierig wat u met de voucher kunt? Schrijf je nu nog in voor onze kennissessie.

Lees meer

Met PCA alles volgens planning

Een goede planning is cruciaal. Dat geldt ook zeker voor woningcorporaties. PCA is een leverancier die het als een uitdaging ziet om voor organisaties de optimale planning te realiseren. Met hun oplossing Marlin kan zowel de capaciteit binnen de eigen organisatie als bij (onder)aannemers worden bevraagd.

Lees meer