Nieuws | SmartR

Nieuws

Filter berichten

And the winner is René!

Waar het in het verleden op geluk aan kwam, was er dit jaar klantenkennis nodig om de Smartieautomaat te winnen. De eerste die heeft bewezen over voldoende kennis te beschikken om er met deze mooie prijs vandoor te gaan is René Scholten van SSH&. Met een score van 7402 punten was hij zijn concurrentie te slim af tijdens het Corporatieplein in Houten.

Lees meer

Een SmartR thuis

Een heuglijk feit vandaag... we hebben een eigen kantoor! Vandaag druppelen de collega's binnen aan de korte Ennestraat in Deventer. Wederom begint iedereen de week bij een nieuwe werkplek; ditmaal de eigen SmartR werkplek!

Lees meer

SmartR selfies

SmartR selfies! Nieuwe week, nieuwe werkvloer. Ook al zijn we allemaal aan het werk bij verschillende woningcorporaties, we delen de SmartR-spirit.

Lees meer

Corporatieplein 2019

Het Corporatieplein zit er weer op en wat was het gezellig. We hebben veel interessante gesprekken mogen voeren bij onze stand. Rico heeft nieuwe talenten bij zichzelf ontdekt als quizmaster.

Lees meer

Samenwerken in vertrouwen

Dat was de titel van de training course voor alle consultants van SmartR. Dagelijks werken wij samen in vertrouwen met opdrachtgevers, projectgroepen en met elkaar. Waar lopen we tegenaan? Waar zit jouw voorkeurshouding? Welke allergieën heb je? En hoe ga je daar effectief mee om?

Lees meer

Nieuwe ronde nieuwe kansen

De allerlaatste prijswinnaar van de Smartieautomaat heeft de prijs in ontvangst genomen. Wendy Dusee kan nog een week van de Smarties genieten voordat ze zelf op vakantie gaat. De automaat is op een bekende plek geplaatst. Medewerkers van de Woonveste hadden namelijk vorig jaar ook al het genoegen om zich een maand lang tegoed te mogen doen aan de Smarties.

Lees meer

Nieuwe stap in digitaliseren: Nieuwe Verhuur App

Onlangs lanceerde IJsseldal Wonen de Nieuwe Verhuur App (NVA). De webapplicatie is een nieuwe stap in het digitaliseren van de sleuteloverdracht aan een nieuwe huurder. Een mooi voorbeeld van slimmer werken.

Lees meer

Day to day leadership

Dagelijks leidinggeven is een voortdurende discipline van het navigeren tussen steeds wisselende gebeurtenissen, interacties van medewerkers en afleidingen. De projectleiders van SmartR worden hier dagelijks mee geconfronteerd. Afgelopen week hebben de medewerkers van SmartR zich daarom drie dagen lang ondergedompeld in de trainingcourse Day to Day leadership.

Lees meer

SmartR op het juiste spoor

De Customer Experience uitgelegd door onze collega Petra aan de hand van levendige voorbeelden bij de NS. Dat was de inhoud van onze maandelijkse personeelsbijeenkomst bij Boode in Bathmen. Laat u ook inspireren en lees verder.

Lees meer