Nieuws

Filter berichten

Tijd voor een kennismaking met NCCW

Onlangs zijn wij tijdens een opdracht bij Groen Wonen Vlist in contact gekomen met ERP leverancier NCCW. Om eens nader kennis met elkaar te maken hebben wij NCCW uitgenodigd om een presentatie te verzorgen tijdens onze maandelijkse personeelsbijeenkomst.

Lees meer

SmartR begeleidt WBV Reeuwijk en GW Vlist bij heroriëntatie ERP

Kleine woningbouwverenigingen met mooie (digitale) ambities hebben elkaar gevonden om dit samen te gaan realiseren. SmartR heeft beide organisaties de afgelopen periode geholpen deze ambities in kaart te brengen en een programma te schrijven hoe dit te kunnen realiseren.

Lees meer

Kerstactie levert € 1.250 op voor St. Vergeten Kind!

Wij hebben er afgelopen kerst wederom voor gekozen om in plaats van relatiegeschenken een geldbedrag te schenken aan Stichting het Vergeten Kind. Voor elke leuke, lieve of persoonlijke nieuwjaarswens, die werd achtergelaten op onze website doneren wij per wens € 25,- aan deze mooie stichting. De totale actie heeft, inclusief een extra bijdrage van SmartR, € 1.250 opgeleverd!

Lees meer

Cegeka op bezoek bij SmartR

Elke eerste dinsdag van de maand komen we met ons team samen bij Boode in Bathmen. Met enige regelmaat nodigen we ook leveranciers uit om ons te laten zien wat ze doen, waar ze van toegevoegde waarde zouden kunnen zijn en waar we mogelijk samen kunnen werken. Afgelopen dinsdag was Cegeka te gast. Met vier man sterk hebben zij een boeiende presentatie gegeven van de ERP oplossing Dynamics Empire.

Lees meer

Herijking van de I&A visie bij IJsseldal Wonen

Het nieuwe jaar is bij IJsseldal Wonen begonnen met een herijking van de I&A visie. Welke digitale identiteit hebben wij? Waar willen we voor staan? En wat betekent dat dan voor ons?

Een inspirerende en leuke sessie!

Lees meer

Ook Wst. Tubbergen kiest voor SmartR als PO en FG!

Woningstichting Tubbergen kiest wederom voor SmartR! Na het helpen met hun AVG-compliency het afgelopen jaar, gaan we ze de komende jaren ook ondersteunen in de rol van privacy officer en functionaris gegevensbeheer,

#asaservice

Lees meer

Rondom Wonen aan de smarties!

Dan word je vanmorgen ineens heel erg enthousiast ontvangen in Pijnacker!
En niet voor niets natuurlijk, want Jacolien Mulder was een van de winnaressen van onze Smartieautomaat gevuld met bijna 15 kilo smarties.

Lees meer

Hulp uit onverwachte hoek

Om de livegang van hun nieuwe DMS af te trappen zochten ze bij SWB Lienden een leuk item om collega's mee te enthousiasmeren.

Met nog maar een week te gaan, een haast onmogelijke opgave, of toch niet?

Lees meer

Realisatie jaarprogramma 2019 bij SWB

Ook komend jaar werkt SmartR samen met SWB aan de verdere realisatie van hun digitaliseringsambities. Het was al bijzonder prettig werken met deze corporatie en ook in 2019 gaan we weer mooie resultaten boeken samen.

#samenwerken

Lees meer