Ontzorg uw functioneel beheer | SmartR

Ontzorg uw functioneel beheer

Herkenbaar? uw technische ICT-Beheer is prima geregeld. De kwaliteit van de dienstverlening wordt geborgd door een professionele serviceorganisatie waarbij er tussen partijen een samenwerkingsovereenkomst is gesloten.

Hoe anders is dit bij het functionele ICT-Beheer! De medewerkers van de afdeling doen het naast hun dagelijkse werkzaamheden. Er is onvoldoende tijd en affiniteit met applicatiebeheer. Met als gevolg dat u er na enkele jaren achter komt dat de applicatie(s) de bedrijfsprocessen onvoldoende ondersteunen, medewerkers niet tevreden zijn en er beperkte capaciteit en affiniteit met ICT is. Om nog maar niet te spreken over het moment dat de beheerders op vakantie gaan, ziek worden of om een andere reden langdurig afwezig zijn. Dat met alle gevolgen van dien. Dat moet en kan anders.


SmartR ICT-Concept

Voor dit doel heeft SmartR een flexibel ICT-Concept ontwikkeld. Een concept waarbij uw functionele ICT-beheer mee blijft groeien met de organisatie. Kortom:

  • Functioneel beheer (gedeeltelijk) uitbesteed;
  • Flexibele inzet;
  • Resultaatgarantie;
  • Informatiemanagement;
  • Professionals die uw organisatie kennen.

Omdat we meerdere corporaties ondersteunen binnen ons concept, wordt het wiel niet telkens opnieuw uitgevonden. Vraagstukken worden sneller beantwoord, incidenten sneller opgelost en de doorlooptijd van projecten is korter.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? vul dan onderstaand formulier in.