Hoe doen we dat? | SmartR

Hoe doen we dat?

Wij zijn professioneel pragmatisch. We houden niet van vage strategische plannen die in de la blijven liggen. We richten ons op de bedrijfsvoering; het samenspel tussen mensen, systemen en processen. De bedrijfsvoering van een corporatie wordt meer en meer een kritische succesfactor. De inrichting van het primaire proces bepaalt in belangrijke mate het succes van de corporatie. De wijze waarop de corporatie daadwerkelijk invulling kan geven aan de door haar geformuleerde strategie plus de kwaliteit van de mensen en de systemen, zijn dé kritische succesfactoren.

Louter zwaar inzetten op processen en systemen is een miskenning van de stijl, cultuur en werkwijze van uw organisatie. Wij staan voor een aanpak waarin juist ook de facetten van mens en organisatie een plek krijgen. In de samenhang van een ‘harde’ en ‘zachte’ pijler wordt het beste resultaat en juist ook een blijvend resultaat gerealiseerd.

Wij ondersteunen u met advies op alle niveaus, uitstekend projectleiderschap en brengen enthousiasme, een flink portie business-kennis en inspirerende oplossingen mee. De laagdrempelige en levendige aanpak maakt dat uw organisatie probleemloos instapt en enthousiast meedoet. Implementatiekracht noemen wij dat!

De digitalisering is een niet te stoppen trend. De digitale dienstverlening van de overheid, verzekeraars of banken is bijvoorbeeld al geruime tijd gemeengoed. Klanten en medewerkers verwachten inmiddels van uw organisatie dat diensten en werkzaamheden optimaal digitaal zijn ingericht. Vele organisaties erkennen deze succesfactoren en hebben de ambitie om haar dienstverlening en haar eigen bedrijfsvoering verder te digitaliseren.

In welke ontwikkelingen gaat u mee en welke laat u links liggen? Waarin laat ik mij adviseren? Heb ik voldoende implementatiekracht om het te realiseren? Hoe beheer en beheers ik deze bedrijfsvoering? Slechts een viertal van de vele vragen die u uzelf kunt stellen en waarin wij graag als businesspartner met u in optrekken.


De Be Smart aanpak®

SmartR werkt met een zelf-ontwikkelde en bewezen aanpak: BeSmart. Het zorgt voor afstemming en is richtinggevend voor elke verandering. Misschien wel dé kern van onze aanpak: we committeren ons aan het resultaat. Samen met u een slimme organisatie neerzetten, houdt wat ons betreft niet op bij adviseren. Mee-implementeren, goed beheren en verrijken van de organisatie; het zijn kernwaarden van SmartR.