Cases | SmartR

Cases

Filter berichten

Enthousiasme drijft digitaliseringstraject UWOON

"Testen testen, ik doe vandaag niet anders dan testen," grinnikt Gert Schinkel, teamleider bij Uwoon. "We zitten volop in het digitaliseringstraject onder begeleiding van SmartR en we werken aan allemaal nieuwe systemen. Vandaag hebben we een sessie met Rianne voor de reparatiedesk en het digitale planbord. Sinds een half uur is hij ingericht zoals we hem willen hebben!"

Lees meer

Het ultieme huurincassoproces in ViewPoint!

Het ultieme huurincassoproces in ViewPoint! Rondom Wonen in Pijnacker was al enige tijd aan het stoeien met de zaakfunctionaliteit in ViewPoint. Niet werkbaar, niet volledig naar wens of nog niet werkend.....

Lees meer

UWOON kiest voor CASIX!

Zonder papier op pad en volledige koppeling tussen het ERP en de APP’s waren de belangrijkste doelen bij het selectietraject. UWOON gaat voor een digitaal reparatie- en mutatieproces zodat UWOON de huurder zo optimaal mogelijk kan bedienen. In die zoektocht naar een leverancier, die als expert meedenkt met UWOON om de digitale ambitie te realiseren, kiest UWOON voor CASIX

Lees meer

Weer een nieuwe zaak! – Planmatig Onderhoud

Het zaakgericht werken neemt zijn vlucht! Bij SWB in Lienden hebben wij inmiddels de zaak Planmatig Onderhoud live. Een digitaal proces dat de organisatie helpt het aanbestedingsproces te begeleiden, de documentatie bij elkaar te houden en de juiste procuratie afdwingt. Een knap staaltje werk dat nu naar volle tevredenheid in gebruik is genomen.

#zaakgerichtwerken #daagonsuit

Lees meer

Veluwonen live met nieuwe kantoorautomatisering

Een betrouwbare ICT omgeving zodat de belangrijkste processen altijd operationeel zijn. Dat is toch wat iedere organisatie wil! Het was in ieder geval het voornaamste doel van het selectie- en implementatietraject voor een nieuwe kantoorautomatiseringsomgeving en leverancier bij Veluwonen. Ontzorgen was daarbij het sleutelwoord.

Lees meer

De eerste stap is gezet!

UWOON gaat vandaag live met een digitaal mutatieproces. Vanaf vandaag gaan de medewerkers de processen huur opzeggen en nieuwe verhuring digitaal afhandelen. Dit doen ze doormiddel van het zaaksysteem in Itris ViewPoint. De mutatiemap die van bureau naar bureau ging kan dus de prullenbak in. Vanaf nu is alle informatie gevat in een zaak. Dit zorgt voor een eenduidige afhandeling van het proces en geen losse papiertjes op de bureaus.

Lees meer

Studenten van SSH& kunnen hun reparaties online melden

De eerste reactie is al binnen van een student “Werkt echt handig op deze manier een reparatieverzoek indienen, stappen zijn logisch opgebouwd en werkt soepel!” De studenten van SSH& kunnen voortaan via hun klantportaal een repartieverzoek melden.

Lees meer

Woningstichting Tubbergen digitaliseert het verhuurproces

Na lange tijd van voorbereiding door diverse medewerkers van Woningstichting Tubbergen en met hulp van SmartR was het vorige week zo ver. “De verhuur-app werd live gezet”. De wens was om het verhuurproces volledig te digitaliseren. Met de live-gang van de beide apps hebben we dit doel bereikt.

Lees meer

We did it!

Afgelopen week heeft KleurrijkWonen de projectadministratie in ViewPoint in gebruik genomen. Waar deze voorheen in Excel werd gevoerd, hebben we deze nu gezamenlijk met Itris in ViewPoint ingericht.

Lees meer