Cases

Filter berichten

Studenten van SSH& kunnen hun reparaties online melden

De eerste reactie is al binnen van een student “Werkt echt handig op deze manier een reparatieverzoek indienen, stappen zijn logisch opgebouwd en werkt soepel!” De studenten van SSH& kunnen voortaan via hun klantportaal een repartieverzoek melden.

Lees meer

Woningstichting Tubbergen digitaliseert het verhuurproces

Na lange tijd van voorbereiding door diverse medewerkers van Woningstichting Tubbergen en met hulp van SmartR was het vorige week zo ver. “De verhuur-app werd live gezet”. De wens was om het verhuurproces volledig te digitaliseren. Met de live-gang van de beide apps hebben we dit doel bereikt.

Lees meer

We did it!

Afgelopen week heeft KleurrijkWonen de projectadministratie in ViewPoint in gebruik genomen. Waar deze voorheen in Excel werd gevoerd, hebben we deze nu gezamenlijk met Itris in ViewPoint ingericht.

Lees meer

SmartR feliciteert IJsseldal Wonen met nieuwe website!

Sinds gisteren is de nieuwe website, het klantportaal en de kennisbank gelanceerd. IJsseldal Wonen heeft haar huurders gisteren ‘de sleutel’ gegeven tot de digitale ingang!

Ze mogen trots zijn op het resultaat, vooral omdat het met veel interne kracht is gerealiseerd. Proficiat met deze digitale mijlpaal in jullie dienstverlening.

#prettigsamenwerken

Lees meer

Start digitaliseringsprogramma Uwoon

Dinsdagavond hebben we bij Uwoon het digitaliseringsprogramma aan het circa 50-koppige woonteam mogen presenteren. Onder het genot van een chinees buffet werd naast een toelichting ook de eerste feedback opgehaald.

In een zeer prettige sfeer hebben wij leuke en interessante gesprekken gevoerd en diverse do’s en dont’s opgehaald.

De kop is er af! We zijn begonnen!!

Lees meer

Jaarplan in één week van start bij WBV Reeuwijk

Woningbouwvereniging Reeuwijk heeft de ambitie haar bedrijfsvoering en dienstverlening nader te bepalen. WBV Reeuwijk kiest daarbij voor de aanpak van SmartR ‘Uw I&A jaarplan 2019 in één week’.

Vandaag stond er een leuke, maar vooral nuttige sessie, op de agenda waarmee we helder krijgen wat de corporatie nou voor ogen heeft, niet alleen voor 2019 maar ook verder!


Lees meer

Waar wil Groen Wonen Vlist naartoe?

Deze week stond in het teken van de visie (op I&A) van de corporatie, “Waar willen we naartoe”. Hoe ziet de befaamde stip op de horizon er voor Groen Wonen Vlist uit?

Met de hele organisatie, die zeer enthousiast participeerde, hebben wij deze week aan de hand van een workshop de input voor de visie op I&A opgehaald.

Een geslaagde middag in Vlist!

Lees meer

Bulkherinnering vanuit de incasso-zaak

Als je voor de eerste keer in bulk een herinneringsbrief stuurt vanuit je nieuw gebouwde incasso-zaak kun je rekenen op belangstelling van je collega's!

De lachende gezichten zeggen genoeg!

De incasso-zaak is een van de vele zaken die we samen met Mijande hebben gebouwd met het Zaaksysteem van Itris.

Lees meer

Start Jaarplan in één week bij Uwoon

Vanmorgen zijn we in Harderwijk begonnen met een Mt-sessie bij Uwoon om in een week tijd te komen tot een jaarplan voor het komende jaar.

Voorafgegaan door een presentatie over de digitale samenleving is het Mt gaan stoeien met ambities, plannen en de vraag; "Wat willen wij nu eigenlijk?".

Een mooie start voor het Jaarplan!

Lees meer